Lisää palvelusi Visit Finlandin DataHub –tietokantaan (ent. My Stay). Osallistu webinaariin ja opi lisää!

Kohderyhmä: Kaikki kotimaisia ja kansainvälisiä matkailijoita palvelevat ruoka/matkailuyritykset

Mikä on Visit Finland DataHub?

Visit Finland DataHub on alusta suomalaisille matkailualan yrityksille. Hubin avulla varmistetaan, että matkailijat ja kumppanit Suomessa sekä ulkomailla löytävät helposti tarjolla olevat matkailupalvelut. DataHub tuo suomalaista matkailualan tietoa keskitetysti tarjolle sekä säästää toimijoiden aikaa ja resursseja.

  • Yksi yhteinen paikka suomalaiselle matkailutuotteille
  • Tuotteiden syöttäminen on helppoa
  • DataHub on ilmainen

Visit Finland DataHubilla voi hallinnoida ja jakaa alueen matkailutietoa eri kohtaamisissa omissa kanavissa, Visit Finlandiin kanaviin ja kampanjoihin sekä muihin kansallisiin ja kansainvälisiin portaaleihin.

Kouluttaja

Kouluttajana webinaarissa toimii yritysten pitkän linjan liiketoimintasparraaja, Visit Finland Akatemiavalmentaja Kirsi Mikkola, joka on ansioitunut erityisesti matkailun sähköisen liiketoiminnan, jakelukanavien ja markkinoinnin osa-alueilla. Mikkola on sparrannut ja konsultoinut alueellisia toimijoita organisoitumisessa, verkostomaisen yhteistyön käynnistämisessä ja erityisesti sähköisen kaupan ja kansainvälisten jakelukanavien haltuunotossa.

Webinaari on maksuton.
Pyydämme ilmoittautumiset lokakuun webinaariin 19.10. mennessä Webropol–linkin kautta (kts. sivun ylälaita Ilmoittaudu tapahtumaan -nappi).

Lisätietoja koulutuksesta antaa Henna Lehikoinen p. 044 7856021, henna.lehikoinen@savonia.fi

Liiketoimintaosaamista Pohjois-Savon ruokamatkailuun ja European Region of Gastoronomy -hankkeiden kehitystyön tavoite on lähiruokaohjelman tavoitteiden mukaisesti vahvistaa lähiruoka-alalla olevien toimijoiden yhteistyötä sekä tehostaa alan kehittämistä. Hankkeessa kehitetään maakunnan elintarvike-, matkailu-, hyvinvointi- ja luovien alojen yritysten vastuullisen ruokamatkailun osaamista.