Tervetuloa kyläiltaan keskustelemaan monipaikkaisuudesta! Tilaisuudessa on kahvitarjoilu.

Voit osallistua myös etänä Teamsin välityksellä.​ Etäosallistujien ilmoittautuminen ennakkoon: www.savogrow.typeform.com/lapinlahti Ilmoittautuneille lähetetään sähköpostilla osallistumislinkki.

Kenelle? Kyläläisille, vapaa-ajan asukkaille, monessa paikassa aikaansa viettäville, kaikille monipaikkaisuudesta kiinnostuneille.

Mitä? Keskustellaan yhdessä, miten voisimme kehittää palveluja ja ​yhteistä tekemistä vapaa-ajan asukkaiden ​ja kyläläisten kesken. Mikä monipaikkaisuudessa innostaa? Mikä on haastavaa? Mitä voisimme kokeilla yhdessä ja viedä eteenpäin? Keskustelujen tukena hyödynnämme Monipaikkaisuus-kortteja.

Mikä monipaikkaisuus? Monipaikkaisuus tarkoittaa ajan viettämistä monessa paikassa ja liikkumista näiden paikkojen välillä. Monipaikkaisuus on ilmiönä laaja, ja se kattaa mm. etätyön, pendelöinnin, matkailun, vapaa-ajan asumisen sekä monipaikkaiset perheet ja ajan viettämisen läheisten luona.  

Tilaisuuden järjestää SavoGrown Monipaikkaisuus-hanke yhteistyössä Petäys-Paloisen kyläyhdistyksen ja Lapinlahden kunnan kanssa.​ 

Monipaikkaisuus-hankkeen yhtenä toimenpiteenä on Monipaikkaisuuden edistämisen toimenpideohjelman laatiminen. Kyläillassa käytäviä keskusteluja hyödynnetään toimenpideohjelman koostamisessa.