Lähde benchmarking-matkalle Tertin Kartanoon ja TeaHouse of Wehmaisiin. Yritykset ovat osa ”Suomen paras ruokamatkailutuote 2019” -yrityksiä. Yrityksiä yhdistää rakkaus Saimaata ja sen ainutlaatuista luontoa kohtaan. Kohteissa arvostetaan paikallisia puhtaita lähiraaka-aineita sekä pientuottajien tuotteita. Maittavat menut rakentuvat kausituotteiden ympärille ja pöytien antimet vaihtuvatkin vuodenaikojen mukaan.

Lähde mukaan tutustumaan yrityksiin ja heidän tapaansa toimia! Yrityksissä tutustumme palkittuun Saimaa Gastronomy yrittäjäverkostoon ja heidän tekemäänsä yhteistyöhön.

Kohderyhmä: Kaikki matkailijoita palvelevat ruoka/matkailuyritykset

Ohjelma:

8.00 Iisalmi, linja-autoasema
8.20 Lapinlahti, Matin ja Liisan aseman linja-autopysäkki
8.45 Siilinjärvi, linja-autoasema
9.15 Kuopio, kaupungintalon takaa Maljalahdenkadun linja- autopysäkki
11.15–11.45 Tervetuloa Tertin Kartanoon, Saimaa Gastronomy yhteistyö
11.45–12.30 Lounas, omakustanteinen 24,90 €
12.30–13.30 Tutustumiskierros Tertin Kartanossa
14.15–14.30 Tervetuloa TeaHouse of Wehmais, iltapäivätee/ kahvi
14.30–15.30 Tutustumiskierros TeaHouse of Wehmaisissa
17.00 Kuopio, Maljalahdenkatu
17.30 Siilinjärvi, linja-autoasema
18.00 Lapinlahti, Matin ja Liisan asema
18.30 Iisalmi, linja-autoasema

Opintomatka on maksuton, lounas on omakustanteinen 24,90 €.
Pyydämme ilmoittautumiset Webropol –linkin (kts. sivun yläreuna) kautta 1.11. mennessä.

Mukaan mahtuu 20 osallistujaa.

Lisätietoja koulutuksesta antaa Marja Niskanen p. 0400 905 782, marja.niskanen@maajakotitalousnaiset.fi tai Henna Lehikoinen p. 044 7856021, henna.lehikoinen@savonia.fi

Tilaisuudet järjestetään Covid-19 pandemia huomioiden. Osallistuthan opintomatkoille vain terveenä!

Liiketoimintaosaamista Pohjois-Savon ruokamatkailuun – European Region of Gastronomy hankkeiden kehitystyön tavoite on lähiruokaohjelman tavoitteiden mukaisesti vahvistaa lähiruoka-alalla olevien toimijoiden (ravintolat ja muut ravitsemispalvelut, matkailuyritykset, luovien alojen yritykset ja toimijat sekä oppilaitokset) yhteistyötä sekä tehostaa alan kehittämistä. Hankkeessa kehitetään maakunnan elintarvike-, matkailu-, hyvinvointi- ja luovien alojen yritysten vastuullisen ruokamatkailun osaamista.