Tilaisuus yrityksille!

Tervetuloa Päälliköt lavalla – Suomen mahdollisuudet Yhdysvaltain markkinoilla -tilaisuuteen 7.2. keskustelemaan suomalaisyritysten mahdollisuuksista ja haasteista Yhdysvaltain markkinoilla!

Suomen Yhdysvaltain edustustojen päälliköt ja Business Finlandin Pohjois-Amerikan-aluejohtajat kertovat Yhdysvaltain kehityksestä politiikan ja talouden sekä eri vientialojen, kuten teknologian, puolustusteollisuuden, lifestyle- ja hyvinvointialan sekä palveluviennin näkökulmista.Tarjolla on tietoa Team Finland –verkoston tarjoamasta tuesta yrityksille.Tilaisuuden moderaattorina toimii Pohjois-Savon Team Finland -kasvu- ja kansainvälistymiskoordinaattori Markku Koponen. Mukana ovat ELY-keskuksen, Kuopion alueen kauppakamarin, Savon Yrittäjien sekä Business Kuopion edustajat.Ennen tilaisuutta on tarjolla aamiainen ja lopuksi aikaa keskusteluun ja verkostoitumiseen.

Ilmoittautuminen 31.2024 mennessä sähköisellä lomakkeella.

Tilaisuuden järjestävät Team Finland, Ulkoministeriö, Pohjois-Savon ELY-keskus, Business Finland, Finnvera, Savon Yrittäjät, Business Kuopio ja Kuopion alueen kauppakamari.