Tervetuloa mukaan tutustumaan biokaasun kannattavaan tuottamiseen ja hyödyntämiseen!

Savonia AMK yhdessä Karelia AMK:n kanssa järjestää biotalouden koulutusmatkoja maaliskuussa 2022. Biotalouden 1. koulutusmatka järjestetään ke 23.3.2022 ( 1 pvä) ja biotalouden 2. koulutusmatka ti 29.-ke 30.3.2022 (2 pvä).

Koulutusmatkojen aiheena on tutustua biokaasun tuotannon eri menetelmiin sekä biokaasun ja mädätejäännöksen hyödyntämisen tapoihin. Matkoilla tavataan niin biokaasulaitosvalmistajia, maatilayrittäjiä kuin osuuskunnan biokaasutoimijakin. Mukana matkoilla on Envitecpolis Oy:n biokaasuasiantuntija kertomassa lisää tuotantotekniikoista, luvituksesta, investoinneista, rahoituksesta sekä muista biokaasuun liittyvistä aiheista.

Mukaan koulutusmatkoille pääset joko Joensuusta tai Kuopiosta sekä soveltuvin osin matkan varrelta. Koulutusmatkojen esitteet löydät alta:

Tutustu myös tarjolla olevaan biotalouden erikoistumiskoulutuksen esitteeseen. Mikäli olet kiinnostunut kuulemaan lisää biotalouden koulutuksista ja täsmäkursseista, ole yhteydessä esitteessä mainittuihin koulutusvastaaviin. Olet tervetullut mukaan oppimaan lisää biotalouden monista mahdollisuuksista!

Kysy lisää

Laura Leppänen
TKI-asiantuntija, YTM, Ympäristötekniikan insinööri (AMK)
Bio- ja kiertotalous
Savonia-ammattikorkeakoulu
PL 6 (Microkatu 1), 70201 Kuopio

puh. 044-785 6847
laura.leppanen@savonia.fi
www.savonia.fi
www.biotalouskoulutusitasuomi.fi