Joulu on parasta kaupallista aikaa yrityksille ja yhteisölle. Mistä tunnelmalliset joulutapahtumat muodostuvat? Koulutuksessa pääset kuulemaan suosituimpien tapahtumajärjestäjien vinkit ja neuvot. Oletpa uusi joulutapahtuman järjestäjä tai haluat kehittää jo olemassa olevaa tapahtumaasi, tule kuulolle!

Kohderyhmä: Erilaisten tapahtumien tuottajat, kaikki matkailijoita palvelevat, ruoka/matkailuyritykset, kaikki asiasta kiinnostuneet

Ohjelma:

Klo 15.00–15.05 Tervetuloa webinaariin
klo 15.05–15.45 Tuomaan markkinat Helsinki, tapahtumatuottaja Emma Lumme
klo 15.45-16:30 Vanhan Suurtorin Joulumarkkinat Turku, tuottaja-toiminnanjohtaja Suvi Kotilainen
klo 16.30–17.15 Saksalaiset Joulumarkkinat, Kalevala Spirit Marko Rossi
klo 17.15–17.30 Loppukeskustelu

Webinaari on maksuton.

Ilmoittautumiset Webropol –linkin kautta 27.9.2021 mennessä.

Lisätietoja koulutuksesta antaa:

  • Marja Niskanen p. 0400 905 782, marja.niskanen@maajakotitalousnaiset.fi
  • Hanna Kyrölä p.0447855022, hanna.kyrola@savonia.fi

Liiketoimintaosaamista Pohjois-Savon ruokamatkailuun – European Region of Gastronomy hankkeiden kehitystyön tavoite on lähiruokaohjelman tavoitteiden mukaisesti vahvistaa lähiruoka-alalla olevien toimijoiden (ravintolat ja muut ravitsemispalvelut, matkailuyritykset, luovien alojen yritykset ja toimijat sekä oppilaitokset) yhteistyötä sekä tehostaa alan kehittämistä. Hankkeessa kehitetään maakunnan elintarvike-, matkailu-, hyvinvointi- ja luovien alojen yritysten vastuullisen ruokamatkailun osaamista.