Tule tapaamaan elintarvikealan asiantuntijoita ja hakemaan apuja, neuvoja, ideoita ja keskustelemaan elintarvikealan asiantuntijoiden kanssa: tuotekehitys, markkinointi, rahoitustukiasiat, tuoteselosteet, pakkaukset, pakkausmerkinnät jne.

Voit tulla paikalle oman aikataulusi mukaisesti. Muista täyttää tapahtuman ilmoittautumislomake.

Tee treffit kumppaniyrittäjän kanssa. Tuotteitasi voidaan halutesssasi maistattaa myös muille yrittäjille ja yrittäjät voivat tehdä yhteistyötä.

Paikan päällä on asiantuntijoita seuraavista osaamisalueilta:

  • Jaana Kapustamäki, tuotekehittäjä, Kehitysyhtiö SavoGrow Oy. Tuotekehitys, koevalmistus, elintarvikeprosessit, tuoteideointi, raaka-ainehankinta, yrityssparraus.
  • Eija Kuningas, kondiittorimestari ja yrittäjä. Eija on intohimoinen konditoria-alan tuotekehittäjä. Hän on kuulunut Suomen Kokkimaajoukkueeseen vuosina 2020 ja toimii tällä hetkellä joukkueen pastry-tiimin tuotekehitysasiantuntijana.
  • K-Citymarket kauppias Lappeenranta.
  • Ulla Liukkonen, keittiömestari. Ulla on ruokapalvelualan moniosaaja sekä ruokaperinteen sanansaattaja.
  • Päivi Matilainen, yritysasiantuntija. ProAgria Etelä-Suomi ry/Maa- ja kotitalousnaiset. Tuoteselosteet, elintarvikelainsäädäntö.
  • Saara Raudasoja, Sorja Productions Oy. Luova ja strateginen viestintätoimija.
  • Tuula Repo, kehittämispäällikkö, ProAgria Etelä-Suomi ry. Yritystukirahoitukset, kehittäminen ja investoinnit eri rahoituslähteistä.
  • Markku Vengasaho, elintarvikealan lehtori, Saimaan ammattiopisto Sampo. Luova mahdollistaja ja verkosto-osaaja. Kondiittorimestari Markulla on vuosien kokemus konditoria-alan tuotekehitys- ja kilpailutoiminnasta, sekä opetus- ja valmennustyöstä. Hän on luonut eturivin konditoriamestarikoulutuksen Suomeen yhdessä alan huippuosaajien kanssa.
  • Margot Wikström, Artesaaniruokayhdistys ry. Ruoka-artesaanien kouluttaja Suomessa. Suomen artesaaniruoka ry:n toiminnanjohtaja, Artesaanruoka SM-kilpailut ja sertifioitu artesaaniruoka.

Tapahtuma on suunnattu ensisijaisesti Etelä-Karjalan ja Kymeenlaakson yrittäjille.

Tilaisuus on maksuton. Ilmoittaudu mukaan alla olevan Ilmoittaudu-painikkeen kautta 30.5. mennessä. Vastaathan samalla lomakkeella oleviin kysymyksiin.

Tilaisuuden järjestää: Uudet askeleet elintarvikealalla Kaakkois-Suomessa -hanke.