Siirry sisältöön

Teknologiateollisuus

Teknologiateollisuus on yksi SavoGrown toiminta-alueen teollisuuden tukijaloista. Alueemme on tunnettu yrityksistä, jotka ovat erikoistuneet ruostumattomasta teräksestä valmistettuihin tuotteisiin.

Kehitysyhtiö SavoGrow tukee teknologiateollisuuden kehittämistä. Tällä hetkellä kehitystyötä tehdään NewTech-hankkeen avulla, joka tarjoaa tukea alueen kone-, energia- ja terveysteknologia-alan sekä niille palveluja tuottavien pk-yritysten kasvun, kansainvälistymisen ja uudistumisen edistämiseen sekä digitalisaation mahdollisuuksien käytännön hyödyntämiseen. Lisätietoa löydät hankkeen kotisivuilta www.technogrowth.fi. Pian on alkamamassa uusi hanke TechSavo, josta löydät lisää alta:

TechSavo – pk-yritysten kestävä kasvu ja uudistuminen

TechSavo-hankkeen päätavoitteena on edistää pk-yritysten kasvu-, uudistumis- ja innovaatiovalmiuksia Pohjois-Savossa ja Pieksämäellä. Hankkeen kohderyhmiä ovat …

Lue lisää

Yritysneuvonta

SavoGrown elinkeinoasiamiehiltä saat maksutonta neuvontaa yrityksen perustamiseen, rahoitus- ja investointisuunnitelmiin, omistajanvaihdoksiin, kasvuun ja kansainvälistymiseen. Autamme mielellämme alueelle sijoittumisessa ja uusien toimitilojen löytämisessä.