Siirry sisältöön

Tuotekehitystilat

Yrittäjä, onko sinulla tuoteidea ja etsitkö elintarvikkeiden tuotekehitykseen sopivaa tilaa?

Suonenjoen Yrityspuisto Futurialta löydät laitoshyväksytyt tuotantotilat ja toimivat koeleipomotilat, joita vuokraamme yrityksille lyhytaikaiseen käyttöön.

Kysy lisää tai sovi tuotekehitystilojen esittely:

Jaana Kapustamäki, tuotekehittäjä, p. 020 7464 621, jaana.kapustamaki@savogrow.fi

Jesse Ojala, tuotekehittäjä, p. 0207 464 627, jesse.ojala@savogrow.fi

Tuotekehitystilamme sopivat marjojen, kasvisten, lihan, kalan, maidon sekä leipomotuotteiden jatkojalostukseen. Tiloistamme löydät kattavan valikoiman laitteita ja tarvikkeita, jotka soveltuvat lyhytaikaiseen tuotekehitykseen tai koe-erien valmistukseen.

Voit ottaa meihin yhteyttä riippumatta siitä missä päin Suomea yrityksesi toimii. Tuotantotilamme ja elintarvikepalvelumme ovat asiakkaidemme käytettävissä valtakunnallisesti.

Tuotantotila ja pakkaamo

Laitoshyväksytyssä tuotantotilassamme voit valmistaa isompia koe-eriä esim. koemarkkinointia varten tai testata jotain tiettyä laitetta ennen ostopäätöksen tekoa.

Lue lisää

Koeleipomo Bakeria

Erinomaiset ja toimivat koeleipomotilat Suonenjoen Yrityspuisto Futurialla tarjoavat yrityksellesi mahdollisuuden kokeilla isompien tuote-erien valmistusta tai …

Lue lisää

Katso Ruokalaakson webinaarivartti -video, jolla asiantuntijamme esittelevät tiloja ja niiden mahdollisuuksia:

Tuotekehitystilojen varaus

Varaa tuotekehitystilat käyttöösi ottamalla yhteyttä tuotekehittäjiimme.

Vuokrausehdot

  • Voit vuokrata erikseen pelkän tilan ja tarvittavat laitteet tai halutessasi voit tilata myös SavoGrown asiantuntijaneuvontaa ja käytännön apua
  • Vuokrattavissa ovat tuotantotila/pakkaamo ja Bakeria-koeleipomo
  • Minimivuokra-aika on yksi päivä (klo 7–20)
  • Vuokrahinta koostuu tilavuokrasta + käytettävien laitteiden vuokrahinnoista (ilman neuvontaa). Osa laitteista on käyttäjille ilmaisia, samoin pientarvikkeiden ja erilaisten mittareiden käyttö (mm. lämpö-, pH-, Brix-mittarit).
  • Tilojen käyttäjien on noudatettava tuotekehitystiloille tehtyä omavalvontasuunnitelmaa ja heillä pitää olla hygieniapassi.
  • Päivävuokra ei sisällä loppusiivousta. Vuokraajan vastuulla on siivota tilat ohjeistuksen mukaisesti. Jälkisiivouksesta perimme 60 €/h toteutuneen ajan mukaan.