Siirry sisältöön

Pohjois-Savon matkailupalvelut esille Visit Finland DataHubiin

Pohjois-Savon matkailupalvelut esille Visit Finland DataHubiin

Julkaistu: 17.11.2021

Visit Finland lanseerasi elokuussa matkailun DataHub-tietokannan, johon yli 440 suomalaista matkailuyritystä ja –organisaatiota on jo syöttänyt matkailutuotteitaan ja –palvelujaan tuotekortteina.

”DataHub on avoin ja ilmainen palvelu, johon liittyminen ja tuotekorttien syöttäminen on helppoa. DataHub on kätevä tapa saada omille tuotteille lisää kotimaista ja kansainvälistä näkyvyyttä esim. Visit Finlandin kanavissa”, kertoo projektipäällikkö Sari Hyttinen Pohjois-Savon Lakeland 2 -hankkeesta, joka vastaa tuotekorttien kuratoinnista eli tarkastamisesta Pohjois-Savon alueella.

Yrittäjien avuksi palkattu työntekijä 10.12. asti

Pohjois-Savossa yrittäjien avuksi tietojen syöttöön ja järjestelmän käyttöopastukseen on palkattu työntekijä 10.12.2021 saakka.

”Hanketyöntekijämme Kaisu Tuomainen auttaa Pohjois-Savon matkailutoimijoita DataHubin käyttöönotossa sekä tuotekorttien lisäämisessä. Nyt kannattaa ottaa nopeasti Kaisuun yhteyttä, hän auttaa kädestä pitäen myös englannin kielen kanssa”, neuvoo Hyttinen.

”Tällä hetkellä tietokantaan voidaan lisätä elämys-, majoitus-, nähtävyys-, ostos-, ravintola-, tapahtuma- ja vuokrauspalveluja”, kertoo Kaisu.

DataHubin tuotetietoja hyödynnetään jatkossa Visit Finlandin omissa digitaalisissa kanavissa, kuten verkkosivustolla ja MyStayssa. Tuotekortteja hyödyntävät omissa digikanavissaan myös mm. matkailun alueorganisaatiot, matkailuverkkosivustot, markkinapaikat ja sovellukset sekä kotimaassa että kansainvälisesti.

”DataHubin etuna on se, että sieltä on helppoa jakaa tietoa eri alustoille. Mitä useammassa kanavassa matkailuyrittäjien palvelut ovat löydettävissä, sitä suurempi on palvelujen näkyvyys ja myynti”, kannustaa Tuomainen.

Matkailuyrittäjä, ota yhteyttä Kaisuun ja sovi yhteinen DataHub-opastus!

Kaisuun saat yhteyden sähköpostilla: kaisu.tuomainen@savogrow.fi

Lisätietoa