Siirry sisältöön

Mukana-hankkeessa muutoksen tuulia

Mukana-hankkeessa muutoksen tuulia

Julkaistu: 21.3.2022

Mukana – tulevaisuuden osallisuusmallit 2025 -hankkeessa tapahtui maaliskuun puolivälissä henkilövaihdoksia, kun hanketta ansiokkaasti alkumetriltä lähtien luotsannut Ville ”Keksijä” Keränen siirtyi uusien haasteiden äärelle.

Viikolla 11 tapahtuneen viestikapulan vaihdon myötä hankkeessa alusta alkaen Villen työparina toiminut yhteisömanageri Heikki Skyttä siirtyy jatkossa täyttämään projektipäällikön suuria saappaita ja hänen tilallaan yhteisömanagerina aloitti Tomi Kosonen.

”Mielenkiinnolla lähden mukaan osallisuuden kehittämistyöhön! Kuntalaisten mukaan saaminen kuntien toimintaan on elintärkeää, jotta tulevaisuuden, ja osittain jo tämän päivän, haasteisiin voidaan tehokkaasti tarttua”, kertoo tunnelmistaan uunituore yhteisömanageri Tomi Kosonen.

Tomi tulee mukaan SavoGrown alueen osallisuustyöhön Kuopiosta ja hänellä on Tiimiakatemia- ja yrittäjätaustan lisäksi kokemusta mm. nuorten yrittäjyyttä Kuopion ja Siilinjärven alueella tukeneen 4H-vetoisen Hautomakone-hankkeen parista.

”Mukana-hanke on hyvässä vauhdissa ja vaikka liikkuvaan junaan hyppääminen on aina haastavaa, luotan siihen että ammattilaisena Tomi ottaa alueemme osallisuustyön nopeasti haltuun ja hanke jatkuu saumattomasti”, toteaa projektipäällikkö Heikki Skyttä.

Artikkelin pääkuvassa projektipäälliköksi siirtyvä Heikki Skyttä (vas.), uusi yhteisömanageri Tomi Kosonen (keskellä) ja hankkeen aiempi projektipäällikkö Ville Keränen (oik.).

Mukana – Tulevaisuuden osallisuusmallit 2025 -hanketta rahoittaa Kehittämisyhdistys Mansikka ry  ”Euroopan maaseudun kehittämisen maatalousrahasto: Eurooppa investoi maaseutualueisiin”.

Mukana hanketta rahoittaa Kehittämisyhdistys Mansikka