Siirry sisältöön

Kysely asumisesta ikääntyville kuntalaisille

Kysely asumisesta ikääntyville kuntalaisille

Julkaistu: 24.3.2022

Selvitämme ikääntyvien ja ikääntyneiden (65-84-vuotiaiden) kuntalaisten ajatuksia ja näkemyksiä nykyisestä asumistilanteesta sekä asumisen tulevaisuuden toiveista ja suunnittelusta. Samalla kartoitamme kokemuksia ja mielipiteitä palveluista ja niiden saatavuudesta.

Kysely on osa SavoGrow-kuntien (Keitele, Pielavesi, Rautalampi, Suonenjoki, Tervo, Vesanto) alueella toteutettavaan Ikäasumisen Master Plan -hankkeen tiedonkeruuta. Vastauksista saatuja tietoja käytetään hankkeessa tehtävään kehittämistyöhön. Vastaukset käsitellään luottamuksellisesti siten, että vastaajan henkilöllisyys ei missään tilanteessa tule ulkopuolisten tietoon.

Jokainen vastaus on kehittämistyössä arvokas, joten lämpimät kiitokset siitä, että haluat olla mukana. Vastausaikaa on 14.4. asti.

Linkki sähköiseen kyselylomakkeeseen löytyy alta – kyselyä lähetetään myös paperisena otokselle kohderyhmästä.