Siirry sisältöön

Teollisuusalueiden kehittämisen esiselvitykset

Teollisuusalueiden kehittämisen esiselvitykset

Julkaistu: 29.4.2022

SavoGrown alueen elinvoimaisuuden ja elinkeinojen kehittämisen pohjaksi kehitysyhtiön omistajakuntien alueella tehtiin selvitykset alueen logistiikasta ja olemassa olevista materiaalivirroista. Selvityksen tuloksia on tarkoitus käyttää alueellisen ja kuntien strategiatyön pohjana.

Työ tehtiin konsulttityönä Pohjois-Savon kehittämisrahaston tuella ja sitä toteuttamaan valittiin konsulttiyhtiöt Sitowise Oy (logistiikkaselvitys) ja Gaia Consulting Oy (materiaalivirrat).

”Tavoitteena on tehdä näkyväksi alueen elinkeinorakenne, sen kehitysnäkymät sekä yrityksiin, yrityskeskittymiin ja teollisuusalueisiin liittyvät energia- ja materiaalivirrat ja materiaalien ja lopputuotteiden kuljetustarpeet”, kertoo elinkeinoasiamies Olli Kokander SavoGrowlta.

Tutustu selvityksiin:

Kysy lisää!