Siirry sisältöön

Monipaikkaisuus-hankkeeseen Ville Keränen

Monipaikkaisuus-hankkeeseen Ville Keränen

Julkaistu: 31.1.2023

Kehitysyhtiö SavoGrown Monipaikkaisuus-hankkeen asiantuntijaksi on valittu tradenomi (AMK) Ville Keränen Toholammilta.

Osa-aikaisen asiantuntijan tehtävänä on monipaikkaisuutta edistävän toimenpideohjelman laatiminen ja työpajatyöskentelyn fasilitointi. Kokonaisuuden lopputuloksena syntyy esitys siitä, miten Pohjois-Savossa voitaisiin konkreettisesti edistää ja tukea monipaikkaisuutta.

Keränen on idearikas kehittäjä, jolla on vankka kokemus työpajatyöskentelyn fasilitoijana niin oman yrityksen, aiemman työkokemuksen kuin koulutuksensakin kautta. Villellä on useamman vuoden kokemus aluekehittämisen hanketyöstä ja myös aiempaa kokemusta monipaikkaisuuden edistämisestä Pohjois-Savossa.

Ville aloittaa työt SavoGrowlla 9.2.

Lisätiedot