Siirry sisältöön

VisitSavo-esite on nyt luettavissa sähköisesti!

VisitSavo-esite on nyt luettavissa sähköisesti!

Julkaistu: 29.5.2023

SavoGrown alueen yhteinen VisitSavo-matkailuesite on nyt julkaistu sähköisenä.

44-sivuinen esite on suunnattu alueella liikkuville matkailijoille ja ihmisille, jotka suunnittelevat matkaa Savoon tai haluavat tutustua alueen tarjontaan laajemmin. Esitteestä löytyy kattavasti tietoa ja inspiraatiota, ja sen kautta on helppo tutustua alueella saatavilla oleviin aktiviteetteihin, nähtävyyksiin, luontokohteisiin, majoitukseen, ruokapaikkoihin ja tapahtumiin.

Sähköisen version lisäksi esite tulee myös paperisena jakoon kaikkiin SavoGrown alueen kuuteen kuntaan.

”Esitettä, joka kasaisi alueemme matkailulliset valtit yksiin kansiin on jo pitkään toivottu, ja nyt saamme alueemme matkailutoimijoita paremmin ihmisten tietoon”, kertoo esitteen koonnut sisällöntuottaja Timo Holopainen SavoGrown Matkailuverkot vesille -hankkeesta.

VisitSavo-esite tarjoaa monipuolista matkailuun liittyvää tietoa Keiteleen, Pielaveden, Rautalammin, Suonenjoen, Tervon ja Vesannon alueelta.

Esitteen lisäksi kannattaa tutustua myös uudistettuun VisitSavo.fi-matkailusivustoon, josta löytyy vielä kattavammin tietoa alueen matkailuun liittyen.