Siirry sisältöön

Anne Aholainen projektipäälliköksi

Anne Aholainen projektipäälliköksi

Julkaistu: 2.10.2023

Mutkatonta kotoutumista -hankkeen projektipäälliköksi on valittu VTM Anne Aholainen Leppävirralta.

Aholaisella on monipuolinen työkokemus järjestötoiminnan sekä sosiaali- ja terveydenhuollon kehittämistehtävistä. Hän siirtyy SavoGrowlle Pohjois-Savon hyvinvointialueen palveluksesta, jossa hän on vetänyt projektipäällikkönä hanketta, joka edistää järjestöjen ja yhteisöjen sekä niissä toimivien ihmisten vaikuttamismahdollisuuksia sekä asukkaiden ja asiakkaiden osallisuutta Pohjois-Savon hyvinvointialueella. Lisäksi hän on vastannut osallisuuden ja järjestöyhteistyön valmistelusta hyvinvointialueella.

Annella on palvelumuotoilun osaamista sekä tiimivalmentajan taitoja, joista on varmasti hyötyä tulevassa tehtävässä.

”Näen kotouttamishankkeen projektipäällikön tehtävän vahvasti palvelumuotoilun prosessina ja tästä syystä siitä kiinnostuin. Tämä tarkoittaa itse maahanmuuttajien, palveluja tekevien sekä muiden sidosryhmien ottamista mukaan suunnitteluun. Tähän kumppanuuspöytämalli sopii erittäin hyvin ”, kertoo Anne.

Mutkatonta kotoutumista -hankkeessa kehitetään SavoGrown alueen kuntien yhteinen asiakaslähtöinen kotoutumisen toimintamalli humanitäärisen sekä kasvavan työperäisen maahanmuuton tukemiseksi. Kotoutumistyön osaamista lisätään kuntaorganisaatioissa, alueen yrityksissä ja yhteisöissä. Lue lisää hankkeesta osoitteessa: www.savogrow.fi/mutkatonta-kotoutumista

Lisätiedot: