Siirry sisältöön

Kysely: Tapahtumajärjestäjien ja -tuottajien resurssipankki

Kysely: Tapahtumajärjestäjien ja -tuottajien resurssipankki

Julkaistu: 14.11.2023

SavoGrown alueella on tiedostettu tapahtumien merkitys paikkakuntien yhteisöllisyyteen, elävyyteen, elinvoimaisuuteen ja vetovoimaan.

Matkailuverkot vesille -hanke kerää ja tuottaa nyt tietoa resurssipankkiin palvelemaan alueemme tapahtumajärjestäjiä ja -toimijoita. Oheisella kyselyllä kartoitamme tietoa tarjolla olevista resursseista ja kalustosta sekä muista tapahtumien järjestämiseen liittyvistä tarpeista ja tarjonnasta.

Linkki sähköiseen kyselyyn:

Vastaukset toivotaan 1.12.2023 mennessä.

Toivommekin, että erilaisiin työsuorite-, palvelu- tai kalustotarpeisiin vastaamaan pystyvät tapahtumajärjestäjät, tuottajat, tapahtumapalveluiden tarjontaan liittyvät yritykset, yhteisöt, yhdistykset, urheiluseurat ja järjestöt vastaisivat oheiseen kyselyyn. Kyselyn antia koostetaan loppuvuoden aikana SavoGrown nettisivuille, jotta kaikki voivat hyödyntää tietoja jatkossa tapahtumien suunnittelussa ja toteutuksessa.

Lisäksi sivuillemme tulee Tapahtumatuottajan käsikirja helpottamaan tapahtumien suunnittelua.

Lisää tietoa ja kysymykset:

Aki Siren, aki.siren@savogrow.fi, p. 040-648 8822
Timo Holopainen, timo.holopainen@savogrow.fi, p. 040-825 6001