SavoGrow ja SISU-ilmastohankkeemme haastavat kaikki alueen asukkaat, mökkiläiset, yritykset ja muut toimijat näyttämään valomerkin ilmaston puolesta. Earth Hour on yksi suosituimmista ympäristötempauksista ja tunnettu ympäri maailmaa. Tarkoituksena on suunnata ajatuksia ympäristön ja ilmaston tilaan.

Osallistuminen on helppoa: sammuta vain valot 23.3. klo 20:30-21:30. Earth Hour on hyvä tilaisuus kutsua ystävät kynttiläillalliselle tai lähteä ulos katselemaan tähtitaivasta!

Olethan mukana?

Voit jakaa tunnelmia osallistumisestasi käyttämällä tunnisteita #EarthHour ja #tuntiluonnolle.

Yritykset, yhteisöt ja organisaatiot voivat ilmoittaa omasta osallistumisestaan Earth Hourin virallisella lomakkeella: https://wwf.fi/earthhour/ilmoita-tapahtuma-2024, mutta tärkeintä on tietenkin osallistua!

Osallistumisesta voi kertoa myös SISU-hanketiimille (elli.hamynen@savogrow.fi), joka viestii alueen tapahtumista hankkeen ja SavoGrown viestintäkanavissa.

Earth Houriin voi osallistua valojen sammuttamisen lisäksi kehittämällä oman toiminnan ympäristöystävällisyyttä, viestimällä toiminnan ympäristöarvoista tai osallistumalla johonkin tapahtumaan. Lisää ideoita Earth Houriin osallistumiseen löytyy WWF:n sivuilta osoitteesta https://wwf.fi/earthhour/ideat.