SavoGrown alueella on alkamassa uudet koulutusryhmät lähihoitajille ja hoiva-avustajille.

Koulutus on maksutonta ja tarjolla sinulle, joka olet kiinnostunut alasta, olet alanvaihtaja tai alalla ilman sosiaali- ja terveysalan tutkintoa työskentelevä henkilö.

Hoiva-avustaja, 60 osp
Hoiva-avustaja työskentelee sosiaali- ja terveysalan avustavissa työtehtävissä. Hän ohjaa ja avustaa asiakkaita päivittäisissä toiminnoissa ja huolehtii asiakkaan terveydestä, hyvinvoinnista ja turvallisuudesta.

Lähihoitaja, ikääntyvien hoidon ja kuntoutumisen osaamisala, 180 osp
Ikääntyvien hoidon ja kuntoutumisen osaamisalalta valmistunut lähihoitaja edistää ikääntyvien osallisuutta sekä tukee, ohjaa ja hoitaa ikääntyneitä ja muistisairaita asiakkaita.

Koulutus toteutetaan joustavana työvaltaisena koulutuksena, jossa valtaosa oppimisesta tapahtuu työelämässä. Koulutuksessa yhdistyvät työelämässä oppiminen, verkko-opiskelu, itsenäinen opiskelu, lähipäivät ja taitopajat sekä hybridiopetus 2 kertaa kuukaudessa oppilaitosympäristössä Rautalammin kunnantalolla.

Koulutuksen ajalle solmitaan oppisopimus tai koulutussopimus alueen hoiva- ja vanhuspalveluiden työpaikkojen kanssa. Työttömän tai työttömyysuhan alaisen hakijan on mahdollista opiskella työvoimakoulutuksena.

Työnantaja! Ilmoita 14.1 mennessä osoitteeseen sanna.kauvosaari@savogrow.fi, mikäli haluaisit esitellä infossa työpaikkaasi. Tämä on hyvä tilaisuus innostaa koulutukseen hakeutumista pohtivaa henkilöä hakemaan oppisopimuspaikkaan juuri sinun yksiköstäsi/yrityksestäsi.

Koulutusinfo ti 16.1.2024 klo 16 Teamsissa 

Haku päättyy 13.2.2024.

Lisätietoa koulutuksesta

Opinto-ohjaaja Sirpa Leinonen, sirpa.leinonen@sakky.fi 📞 044 785 8808

Lisätietoa oppisopimuksesta

Työelämäkoordinaattori Päivi Heilala, paivi.heilala@sakky.fi 📞 044 785 3070

Lisätietoa työvoimakoulutuksesta

Opettaja Tiina Viikilä, tiina.viikila@sakky.fi 📞 044 785 8802