Siirry sisältöön

Mökkeily Pohjois-Savossa

Kerro meille miten mökkeilet!

Tavoitteenamme on rakentaa maailman parasta mökkielämää Pohjois-Savoon. Tämä työ tehdään yhdessä – vastaamalla kyselyyn vaikutat vapaa-ajan asumisen kehittämiseen Pohjois-Savon alueella ja autat meitä rakentamaan unelmien mökkielämästä sinun
näköistäsi.

Kyselyillä keräämme ajantasaista tietoa alueemme vapaa-ajan asumiseen liittyen. Koska unelmienkaan mökkielämä ei ole tasaista, olemme jakaneet kyselymme säännöllisesti toistuviksi kausikyselyiksi. Nyt käynnissä olevalla kyselyllä kerätään tietoa neljän talvikuukauden ajalta.

Kyselyn lopuksi voit osallistua arvontaan ja tilata uutiskirjeen, joka tuo sähköpostiisi seuraavat kausikyselyt sekä yhteenvedon siitä, miten kerättyjä tietoja on hyödynnetty.

Talvikausikysely on avoinna toukokuun 2023 loppuun asti.

Mistä on kyse?

Monipaikkaiset ja vapaa-ajan asukkaat ovat kiinteä osa paikallista kuntayhteisöä ja
aktiivisia toimijoita kunnan kestävän kasvun rakentamisessa. Haluamme kuulla heidän ajatuksiaan ja tarpeitaan, ja kehittää aluettamme ja palveluitamme yhdessä. Tarjoamme väylän vuorovaikutukselle, osallistumiselle ja vaikuttamiselle.

Tiedonkeruu on osa SavoGrown Monipaikkaisuuden tiedolla johtamisen hanketta. Hankkeessa kerättävät tiedot kootaan digitaaliselle tietoalustalle, jota käytetään tiedolla johtamisen tukena. Sähköisten kyselyjen lisäksi hankkeessa hyödynnetään teleoperaattoridataa liikkumisen selvittämiseksi. Tiedonkeruuta pilotoidaan kuudella pilottialueella.

Hanketta rahoittavat Pohjois-Savon liitto / EAKR, Pohjois-Savon kehittämisrahasto, Ylä-Savon seuturaha, SavoGrown alueen kunnat, Kuopion kaupunki ja Siilinjärven kunta​.

Osion sisältö