Siirry sisältöön

Mökkeily Pohjois-Savossa

Miten sinä mökkeilet?

Tavoitteenamme on rakentaa maailman parasta mökkielämää Pohjois-Savoon. Tämä työ tehdään yhdessä – vastaamalla kyselyyn vaikutat vapaa-ajan asumisen kehittämiseen Pohjois-Savon alueella ja autat meitä rakentamaan unelmien mökkielämästä sinun
näköistäsi.

Kyselyillä keräsimme ajantasaista tietoa alueemme vapaa-ajan asumiseen liittyen. Koska unelmienkaan mökkielämä ei ole tasaista, joten jaoimme kyselymme neljäksi kausikyselyksi. Viimeinen, kesäkautta koskenut kysely päättyi 31.8.2023.

Kyselyn yhteydessä vastaajat saivat halutessaan osallistua arvontaan ja tilata uutiskirjeen, joka tuo sähköpostiisi seuraavat kausikyselyt sekä yhteenvedon siitä, miten kerättyjä tietoja on hyödynnetty.

Mistä on kyse?

Monipaikkaiset ja vapaa-ajan asukkaat ovat kiinteä osa paikallista kuntayhteisöä ja
aktiivisia toimijoita kunnan kestävän kasvun rakentamisessa. Haluamme kuulla heidän ajatuksiaan ja tarpeitaan, ja kehittää aluettamme ja palveluitamme yhdessä. Tarjoamme väylän vuorovaikutukselle, osallistumiselle ja vaikuttamiselle.

Tiedonkeruu on osa SavoGrown Monipaikkaisuuden tiedolla johtamisen hanketta. Hankkeessa kerättävät tiedot kootaan digitaaliselle tietoalustalle, jota käytetään tiedolla johtamisen tukena. Sähköisten kyselyjen lisäksi hankkeessa hyödynnetään teleoperaattoridataa liikkumisen selvittämiseksi. Tiedonkeruuta pilotoidaan kuudella pilottialueella.

Hanketta rahoittavat Pohjois-Savon liitto / EAKR, Pohjois-Savon kehittämisrahasto, Ylä-Savon seuturaha, SavoGrown alueen kunnat, Kuopion kaupunki ja Siilinjärven kunta​.

Osion sisältö