Siirry sisältöön

Huippurekrytointi Pohjois-Savon Matkailu Oy:n valmisteluun

Huippurekrytointi Pohjois-Savon Matkailu Oy:n valmisteluun

Julkaistu: 31.10.2022

Pohjois-Savon maakunnallisen matkailunedistämisorganisaation valmistelu teki lokakuun viimeisellä viikolla huippurekrytoinnin, kun Lapin markkinointi- ja viestintätalo House of Laplandin toimitusjohtajana tunnettu Sanna Tarssanen palkattiin Pohjois-Savon Lakeland 2 -hankkeeseen asiantuntijaksi.

Tarssasen tehtävänä on auttaa maakuntaa perustamaan maakunnallinen matkailuorganisaatio Pohjois-Savon Matkailu Oy, kirkastaa yhtiön tavoite ja tehtävä, tehdä yhteistyösopimus ja olla tukena myös rahoitusneuvotteluissa.

Sanna on aikoinaan ollut perustamassa Lapin alueellista markkinointiyhtiötä House of Laplandia ja on toiminut sen toimitusjohtajana lähes 8 vuotta. Yhtiön on yltänyt hänen alaisuudessaan loistaviin tuloksiin, ollen kansainvälisesti palkituin suomalainen markkinointitoimija. Viime vuonna yhtiön Salla 2032 -kampanja voitti Cannes Lions 2021 Grand Prix -pääpalkinnon, ja yhtiön vyöltä löytyy myös kymmeniä muita arvostettuja palkintoja.

”Pohjois-Savo ei olisi voinut saada kokeneempaa ammattilaista viemään Pohjois-Savon Matkailu Oy:n perustamista maaliin”, sanoo Lakeland-hankkeen projektipäällikkö Sari Hyttinen tyytyväisenä.

Tarssasen juuret ovat Itä-Suomessa, joten hänen sydämensä sykkii vahvasti tälle seudulle.

”Pohjois- Savossa on paljon potentiaalia. On mukavaa tehdä töitä täällä ja tarjota oma panosta alueen kehittämiseksi”, kertoo Sanna.

Sanna Tarssanen tekee töitä osa-aikaisesti Pohjois-Savon Lakeland 2 -hankkeessa Savonia AMK:n palkkalistoilla. Työsuhde kestää hankkeen loppuun maaliskuulle 2023.

Kysy lisää

Pohjois-Savon Matkailu Oy – mistä on kyse?

Pohjois-Savon maakunnallista matkailun yhteistyömallia valmistellut työryhmä ehdottaa kuntien ja yritysten yhdessä omistaman Pohjois-Savon Matkailu Oy:n perustamista. Uusi organisaatio edustaisi maakuntaa ulospäin ja keskittyisi nimenomaan kansainvälisen matkailun kehittämiseen.

Työ toteutetaan osana SavoGrown koordinoiman Pohjois-Savon Lakeland 2 -hankkeen toimintaa.

Lisätiedot Matkailun digitaalisesta työtilasta (vaatii rekisteröitymisen, avoin kaikille)

Matkailun yhteistyösopimus (versio 05/2022) »