Siirry sisältöön

Monipaikkaisuuden monet kasvot -julkaisu

Monipaikkaisuuden monet kasvot -julkaisu

Julkaistu: 10.11.2023

Monipaikkaisuuden monet kasvot -julkaisu kertoo 13 tarinaa ihmisistä, jotka elävät arkeaan useammalla paikkakunnalla ympäri Pohjois-Savoa. Monipaikkaisten tarinat antavat näkökulmaa siihen, miten erilaisia ovat syyt monipaikkaisuuden takana ja miten monella tavalla ihmiset voivat jakaa elämäänsä eri paikkakunnille.

Julkaisu on osa Kehitysyhtiö SavoGrown Monipaikkaisuus-hanketta (2021-2023), jossa monipaikkaisuutta on tarkasteltu monipuolisesti, ja hanke on mm. tuottanut 45 toimenpide-ehdotusta, miten kunnat voisivat huomioida paremmin monipaikkaiset ihmiset toiminnassaan. Lue lisää osoitteesta www.savogrow.fi/monipaikkaisuus

Tarinat on julkaistu SavoGrown sivuilla myös yksittäin: